dilluns, 30 de juny del 2008

La Festa ja és aquí!

Hola companys i amics,

Avui us vull explicar què podeu fer aquest cap de setmana. A Sitges tenim molta feina. De fet si ho volem veure tot ho tenim difícil...

El divendres comença la festa de la poesia. Aquesta és la segona edició d'un festival de poesia molt íntim i molt sitgetà. Està pensat per homenatjar els poetes convidats. Aquest any entre ells, la Montserrat Abelló, que llueix uns noranta anys arravatadors, i que no es vol perdre la Festa encara que hagi de venir en cadira de rodes a causa d’un accident... I la Margarita Ballester, que volarà des de Menorca, i en Manuel Forcano, i en Francesc Parcerisas, i la Dolors Miquel, i en Miquel-Lluís Muntané i la poeta convidada en llengua espanyola, l’Esther Zarraluki. Tots ells, poetes reconeguts, perseverants, i d’una qualitat humana que sens dubte es farà notar durant el cap de setmana que els tindrem entre nosaltres per festejar-los. Per començar els rebrem a la plaça de l'estació amb la banda La Nova Pensil (en la qual hi toco jo) i sitgetans de totes menes que vulguin donar la benvinguda als hostes. I després els durem en cercavila a donar una volta poètica pel nostre poble, per a què apamin el terreny. I després... una sèrie d'actes molt ben escollits que podeu trobar al bloc: http://festadelapoesia.blogspot.com/.

Aquest cap de setmana també és la festa Major de les Cases Noves, el meu barri. Actes destacats: divendres a la nit correfoc, dissabte a la nit revetlla i diumenge al vespre concert de la Banda de Sitges, La Suburband.

I, per acabar... diumenge Festa Major de Campdàsens, amb esmorzar abundós, ofici i ball de migdia a l'era amb La Nova Pensil.

Doncs apa, que no podreu dir que us ho heu perdut perquè no us he avisat!

Petons!