dimecres, 12 de març del 2008

Les eleccions ja han sentenciat

Doncs sí, nois. Les eleccions ja han passat, i els ciutadans hem dit el que volem. I què volem majoritàriament els catalans? Doncs volem que les rodalies no funcionin, i que des de Madrid continuïn manant-nos. És així i ho hem d'acceptar, i si no... doncs a l'exili! No us negaré que estic molt decepcionada. No entenc perquè la gent s'hoempassa tot i perquè no tenen més il·lusió i pensen que és millor l'àvia amb orelles grosses i dents grosses (per menjar-nos millor) que intentar que l'àvia i la caputxeta i tots plegats aconseguim derrotar el llop que no du caputxa. Bé, és el que hi ha...

Per altra banda volia solidaritzar-me amb la campanya de recollida de signatures de la PDD pel dret de decidir. Com ja deveu saber la Junta electoral va prohibir la recollida de firmes però malgrat això moltes taules van sortir al carrer. Moltes d'altres es van haver de recollir davant l'amenaça de les forces de seguretat d'expedientar els companys que estaven a les taules. Si voleu seguir aquesta campanya podeu anar a la pàgina de la PDD o a la de PDD de Tarragona (els links estan a l'esquerra del bloc.

Sembla extrany que haguem de lluitar contra alguns demòcrates. Però aprendrem a fer-ho. Companys, ens hem de posar a lluitar pacíficament, ha arribat el moment i hem de demostrar que no som quatre gats. Per Sant Jordi hi ha organitzada una recollida multitudinària de firmes. Espero veureus-hi a tots!

Apa, siau!