diumenge, 3 de febrer del 2008

La disbauxa de masses

Avui és diumenge de Carnaval. A Sitges el diumenge surt la Rua de la Disbauxa, la primera rua del Carnaval, i el dimarts la Rua de l'Extermini. Com molt bé sabeu alguns, el dissabte de Carnaval no hi ha cap acte especial, a part de xarangues que alimenten l'ambient forani. Però ahir hi havia tanta o més gent de la que hi haurà avui. Aquest any he sentit molt poc ressó del Carnaval Sitgetà. Jo crec que el model s'està acabant, ha començat a morir d'èxit. Vé massa gent a veure-ho i tenim un greu problema de seguretat. A més la gent que creu en el Carnaval també està cansada de les Rues. Amb una mica de sort avui farà fred i una mica de mal temps, el suficient per a què vingui poqueta gent. Als de fora us he de dir que em sap greu que la massificació no us permeti veure l'esperit real del carnaval sitgetà, que encara persisteix a les societats sobretot un dia com dijous gras. Als d'aquí us diré que espero que sapigueu reconduir aquesta festa per fer-la més agradable a tothom.
L'arrivo d'aquest any ha estat especial. Va ser una gran demostració de poder i diners (com ens té acostumats el cap de colla). Tot plegat una mica llarg, no ho negarem, però l'elecció del Carnestoltes 2008 no podria haver estat millor. Gràcies Ludwing el Boig per dirigir-nos la gresca!
Bon Carnaval a tothom i com va dir el Carnestoltes: No sigueu carcamals, no deixeu ningú a mitges, visca el nostre Carnaval, visca jo i que visqui SITGES!